محل تبلیغات شما

طرز تهیه تارت میوه و ژله را در مجله دلتا بخوانید.

تارت میوه و ژله یکی از دسر ها و شیرینی های خوشمزه است که ظاهر خوبی دارد و برای سرو در مهمانی ها و مجالس مناسب است. این دسر بی‌نظیر را می‌توان با انواع میوه و به شکل های مختلف درست کرد.

مواد لازم :
زرده تخم مرغ: یک عدد
پودر قند: یک قاشق سوپ‌ خوری
شیر: 4 قاشق سوپ‌ خوری
وانیل: یک هشتم قاشق چای‌خوری
آرد سفید: 200 گرم
نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری
روغن یا کره: 50 گرم
کرم پاتیسیر به میزان لازم

طرز تهیه :
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و بعد الک کنید.

کره خرد شده یا روغن و وانیل را به مخلوط افزوده و با سر انگشتان، کره را به خورد آرد دهید. توجه داشته باشید که مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.

شکر و زرده تخم ‌مرغ را به مواد اضافه و آن ها را با هم مخلوط کنید.

شیر ‌سرد را به تدریج بیفزایید تا خمیر صاف و یکدست شود. خمیر را حدود یک ساعت در کیسه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

 

پس از گذشت این مدت، خمیر را با وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانت باز کنید. سپس آن را در قالب ‌‌های تارت متوسط یا قالب‌ کیک یزدی بریزید. قالب ‌ها را در یک سینی بچینید و حدود 30 تا 40 دقیقه در فر که از قبل گرم کرده‌اید، بگذارید. وقتی شیرینی طلایی شود، آماده شده است.

تارت ‌های آماده شده را پس از سرد شدن با کرم پاتیسیر پر کنید. این کرم را می‌توانید از لوازم قنادی تهیه کنید. سپس تارت ها را بنا به سلیقه با میوه ‌های مختلف تزیین کنید.

در آخر از بریلو یا ژله نیم‌بند شده برای حفظ طراوت میوه‌ ها و زیبایی و جلای بیشتر تارت‌ ها استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

همچنین بخوانید:
طرز تهیه کیک بدون بیکینگ پودر

شیرینی گردویی ؛ مطبوع و مطلوب

عصرانه ای دلچسب با کیک ماست

آش کشک ، بخوری پاته نخوری پاته

میگو دو پیازه ، پخت میگو به شیوه جنوبی

کیک کدو حلوایی ؛ شیرینی دلچسب پاییزی

ها ,تارت ,میوه ,یک ,مخلوط ,تهیه ,میوه و ,را به ,را در ,را با ,ها و

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها