محل تبلیغات شما

پان اسپانیا یکی از انواع دسر های بین المللی پر طرفدار است.

پان اسپانیا نوعی دسر خوشمزه  و همان طور که از نامش پیدا استبه کشور اسپانیا تعلق دارد. این دسر هم به آسانی تهیه می شود و هم بسیار شیک است. از این رو برای سرو در مهمانی ها و مجالس مناسب است.

مواد لازم تهیه پان اسپانیا :
گردو خرد شده: نصف پیمانه
آرد سفید: نصف پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: یک و نیم پیمانه
شیر: یک لیتر
نشاسته: ۲قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چای خوری
بیسکویت پتی بور: ۳ بسته
کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
خامه: ۱۵۰ گرم
موز به میزان لازم

طرز تهیه پان اسپانیا :
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.

شیر را در قابلمه بریزید. نشاسته را در کمی شیر سرد حل کرده و با شیر داخل قابلمه مخلوط کنید.

آرد را الک و به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را هم به شیر بیفزایید.

مواد را روی شعله ملایم بگذارید و هم بزنید تا غلیظ شوند.

در انتها کره و وانیل را افزوده و وقتی شعله را خاموش کردید، خامه را اضافه کنید.

اگر دوست دارید دسر پان اسپانیا قهوه ای باشد، مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف کرده و در دو تا قابلمه بریزید. به یکی کاکائو اضافه کرده  و دیگری سفید بماند.

ته ظرف یا قالب دلخواه سلفون بگذارید و یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید. مایه قهوه ای یا سفید را ریخته، روی آن گردوی خرد شده و موز حلقه شده بگذارید و دوباره بیسکویت بچینید.

مجدداً گردو و موز گذاشته، سپس مایه سفید را بریزید و تا وقتی مواد تمام شوند، لایه ها را مانند قبل تکرار کنید.

ظرف را حدود ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد و منسجم شود.

پس از گذشت این مدت، قالب را در ظرف سرو بر گردانید و سلفون را از روی آن جدا کنید.

در صورت تمایل می‌توانید پان اسپانیا را به صورت لیوانی و تک نفره درست کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله  آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

همچنین بخوانید:
گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذای محبوب فرانسوی

آش کشک ، بخوری پاته نخوری پاته

میگو دو پیازه ، پخت میگو به شیوه جنوبی

کیک کدو حلوایی ؛ شیرینی دلچسب پاییزی

اسپانیا ,پان ,شیر ,دسر ,روی ,مواد ,پان اسپانیا ,را در ,بگذارید و ,شکر را ,مرغ و

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها