محل تبلیغات شما

شیرینی ناپلئونی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است.

شیرینی ناپلئونی شیرینی سبک و خوش طعمی است که دوستداران زیادی دارد. طرز تهیه این شیرینی بسیار ساده است و به راحتی می‌توانید یک شیرینی ناپلئونی خانگی درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم تهیه شیرینی ناپلئونی :
خمیر هزارلا: یک بسته
خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
خرده های خمیر به میزان لازم
پودرقند به میزان لازم
پودر پسته به میزان لازم برای تزیین

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی :
یک بسته خمیر هزار لا را در دمای محیط بگذارید تا یخ آن آب شود. به هیچ وجه از مایکروویو برای باز شدن خمیر استفاده نکنید.

وقتی خمیر باز شد، کمی با وردنه روی آن بکشید تا بافت آن منسجم شود. سپس به شکل دلخواه برش بزنید.

در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیر های برش خورده را روی آن بچینید.

سینی را در فر که از قبل روشن و گرم کرده‌اید، بگذارید.

بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید تا شیرینی ها پخته شوند.

پس از گذشت این مدت آن ها را از فر بیرون بیاورید تا کاملاً خنک شوند.

در طول این مدت خامه قنادی را ۵ دقیقه با چنگال بزنید تا فرم بگیرد.

وقتی شیرینی ها خنک شدند، آن ها را با چاقو اره ای از هم باز کنید تا لایه لایه شوند. سپس بین آن ها خامه بزنید.

اضافه های خمیر را هم پودر کرده و روی شیرینی ها بپاشید. روی آن ها کمی خامه بمالید تا خرده های خمیر به شیرینی بچسبند.

پودر قند را الک کنید و روی شیرینی بپاشید.

سپس آن ها را چند ساعت در یخچال بگذارید تا رطوبت خامه بین لایه ها پخش شود.

در صورت تمایل می‌توانید برای تزیین روی شیرینی ها پودر پسته بپاشید.

 

برای دیدن مطالب بیشت مجله  آشپزی مجله دلتا را بخوانید

آش کشک ، بخوری پاته نخوری پاته

میگو دو پیازه ، پخت میگو به شیوه جنوبی

کیک کدو حلوایی ؛ شیرینی دلچسب پاییزی

شیرینی ,ها ,خمیر ,روی ,ناپلئونی ,های ,آن ها ,شیرینی ناپلئونی ,شیرینی ها ,روی شیرینی ,به میزان ,تهیه شیرینی ناپلئونی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انرژی درمانی از طریق علوم غریبه واذکار معتبرترین بروکر فارسی - آموزش فارکس